Przedmiotów w koszyku: 0 

Katalog produktów Galvanina

Bio napój Ginger Beer 355 ml

Cena detaliczna (z vatem 23%): 11.00 zł

Skład: woda mineralna Galvanina , cukier trzcinowy*, ekstrakt z imbiru (0,6%)*dwutlenek węgla pochodzenia naturalnego, środek zakwaszający: kwas winowy, aromaty naturalne. Wyprodukowano we Włoszech *z rolnictwa ekologicznego.

Status: Dostępny
Do koszyka
Jeśli potrzebujesz większej ilości tego produktu, prosimy o kontakt pod adresem alfredo.digirolamo@perlanegra.pl lub numerem telefonu: 601 337 629.

Mocno imbirowy i lekko pikatny, doskonale sie łączy z alkoholem, robi wrażenie podczas wieczorne koktajle, takie właściwości ma napój Bio Ginger Beer powstający na bazie naturalnej wody mineralnej pochodzącej z włoskich źródeł w Apeninach. Znakomicie orzeźwiający drink zawdzięcza swoje dobroczynne dla organizmu właściwości bogactwu soli mineralnych znajdujących się w wodzie Galvanina. Naturalnie filtrowana i musowana przez minerały występujące w Apeninach, Galvanina od lat uznawana jest za jedną z najlepszych wód mineralnych Włoch.

Tworzone na jej bazie Napoje Bio Premium zawierają składniki wyłącznie pochodzenia organicznego i stanowią zdrową alternatywę dla wypełnionych konserwantami oraz sztucznymi aromatami produktów. Polecane są do posiłków lub w wersji mocno schłodzonej, do spożywania w ciągu dnia dla orzeźwienia.

Bio Ginger Beer, podobnie jak inne Napoje Bio Premium stworzone na bazie wody Galvanina, to produkt o najwyższej jakości. Z pewnością będzie cieszyć się zainteresowaniem klientów restauracji oraz innych lokali gastronomicznych. Zainteresowanych ofertą restauratorów zapraszamy do zarejestrowania się na stronie "oferta hurtowa" i poznania szczegółów.

Informacja o wartości odżywczej 100ml:

  • Energia 148 KJ/ 35 kcal;
  • Węglowodany 8,7 g; w tym cukry 8,7 g;
  • błonnik 0g;
  • białko 0g; sól 0,03g.

Chronić przed światłem i ciepłem. Przechowywać w czystym, suchym i chłodnym miejscu. Nie zamrażać. Obchodzić się ostrożnie, po otwarciu przechowywać w lodówce i zużyć w ciągu 3 dni.